Kontakt

Chytry-obchod.cz
Na Hvězdárně 256/3
159 00 - Praha 5
tel: 777 885 896
napište nám
IČ: 02279924
DIČ: CZ8302230035

Zboží v akci


» Recenze našeho e-shopu

Přidáno: 04.07.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží dorazilo včas a v pořádku.

Pro:

Je pohodlný a rychlý.

Proti:

Nezaznamenala jsem žádné.

 

Přidáno: 22.06.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost

Proti:

zboží nebylo zabaleno

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení.

Zboží ve Vaší objednávce bylo zabaleno dle aktuálních požadavků přepravce.
Výrobek měl ze spodní a horní strany polystyrenovou výplň, která chrání výrobek před poškozením. Dále byl výrobek zabalen v kartonové pětivrstvé krabici, která je určena pro přepravu těžších předmětů a přelepen průhlednou páskou.
Z důvodů kvalitního zabezpečení proti poškození díky kartonové pětivrstvé krabici už výrobek nebalíme do strečové fólie.

S pozdravem
Ing. Michal Maršálek
majitel e-shopu
 

Přidáno: 22.06.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rozhodně doporučuji

Pro:

rychlost vyřízení

Proti:

to nevím

 

Přidáno: 22.06.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

rychlost, spolehlivost, odbornost

Proti:

nevím

 

Přidáno: 08.06.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V Chytrém obchodě nakupuji pravidelně a doporučuji ho všem, kteří ocení vysokou kvalitu za rozumný peníz, dodání zboží je rychlé, v případě potřeby mi byly ochotně poskytnuty doplňující informace a rady.

Pro:

přehlednost e-shopu
dostatek informací o produktech
přátelský a ochotný přístup
přijatelná cena zboží
rychlé dodání zboží

Proti:

Žádné nevýhody jsem nezaznamenala.

 

Přidáno: 29.04.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Promiňte, ale zboží jsem ani neobjednala, ani nevybrala. jsem jen ta, které bylo doručeno. A to zhodnotit můžu. Jen je ještě nevybaleno, takže nevím.., bude to dárek

 

 

Přidáno: 20.04.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tak dobrý obchod jsem ještě nezažila a to nakupuji přes internet často.V telefonu mibylo slíbeno odeslání objednávky ještě ten den a tak se taky i stalo...Doporučuji všem.

Pro:

Komunikace přes telefon a spolehlivost.

Proti:

Nevím o žádné.

 

Přidáno: 28.03.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V tomto případě jsem byl s obchodem velice spokojen a doporučuji i dalším zákazníkům. Přístroj pracuje perfektně, odvlhčuje místnosti, nečekal jsem, že je v místnostech tolik vlhkosti, když byla např. po dvou hodinách v nádržce voda obsahu cca 1 litr. Za tyto dvě hodiny se snížila vlhkost vzduchu z 85% na 70%. Výborný odvlhčovač.

Pro:

Odvlhčovač jsem koupil v chytrém obchodě na základě kladných recenzí.
Jak uváděli, tak dvou 2 prac. dní jsem odvlhčovač obdržel.

Proti:

Nevím o slabinách tohoto obchodu.

 

Přidáno: 25.03.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kamarád mi poradil tento obchod, sám si zde kupoval odvlhčovač vzduchu a byl s obchodem spokojen.

Oceňuji ochotu a vstřícnost při telefonické konzultaci ohledně výběru odvlhčovače. Zboží bylo doručeno dopravcem DPD následující den po objednání,

Já jsem byl také spokojen s komunikací i službami tohoto obchodu. Při nákupu dalšího odvlhčovače budu volit tento obchod.

Obchod doporučuji ostatním.

Pro:

velmi dobré popisy zboží
nízká cena
rychlá expedice
doprava zdarma
výborná komunikace
přehlednost eshopu

 

Přidáno: 16.03.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem velice spokojen!

Pro:

Výborná komunikace s obchodem
Dostupnost zboží

 
OGViNT